Sunlogics: Logica in groene energie

Sunlogics, staat voor duidelijke informatie over groene energievormen. Daarom gaan we samen met u onderzoeken hoe u het beste met duurzame energie om kan gaan en welk vorm het meest geschikt is.

Het leveren van maatwerk staat bij ons centraal. Wij stellen u het optimale energieverbruik voor, na een uitgebreide analyse van uw situatie. Op basis van een vragenlijst en een persoonlijk gesprek bij u thuis analyseren wij uw woonsituatie, uw huidige en toekomstige verbruik, uw behoeften en verwachtingen. Geen algemene schattingen dus: u krijgt persoonlijk advies zodat u samen met ons kiest voor de beste installaties met het hoogste rendement.

Je krijgt bovendien een schematische overzicht, een tot in de puntjes uitgewerkt financieel plan waarin staat wat het kost en vooral wat het opbrengt en een state-of-the-art installatie aan een marktconforme prijs die bovendien het meest ecologisch, economisch en duurzaam is.

Met meer dan 20 jaar ervaring in elektriciteitswerken en 10 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie, waarborgen wij de beste kwaliteit op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en nog veel meer!

Doordat wij werken met de meest innovatieve producten op de markt, bieden wij een uitgebreide garantie van 10 tot 25 jaar .

Waarom kiezen voor Sunlogics?

  • Wij werken samen met de beste producenten voor kwaliteit, duurzaamheid en rendement, zowel de panelen, de omvormers als de onderconstructies
  • We hebben duizenden referenties over Vlaanderen
  • Wij regelen voor u ook alle aanmeldingen en administratie
  • U bespaart door ons maatwerk op uw energieverbruik. De nodige berekeningen worden namelijk uitgevoerd door onze experts en de installaties worden gelegd door onze ervaren en goed opgeleide eigen installateurs
  • Wij zijn Rescert gecertificeerd: een certificatie van een betrouwbare en kwaliteitsvolle installateur

Missie en visie van Sunlogics

Missie

Sunlogics streeft naar een schonere wereld. Dat willen we bereiken door elk huishouden in België energieneutraal te maken. Een ambitieuze uitdaging die we realiseren door mensen bewust te maken van hun energieverbruik en hen individueel advies te verstrekken. Sunlogics biedt groene alternatieven voor energieproductie. Zo verkleinen onze klanten hun ecologische voetafdruk en verminderen ze hun energiefactuur.

Visie

Sunlogics weet dat de energieprijzen alleen maar stijgen. Door de economische crisis zijn de overheidsmiddelen om te investeren in ecologische maatregelen beperkt. Daardoor verschuift het zwaartepunt naar de consument. Het gevolg? We moeten almaar meer betalen voor onze energie. De oplossing? Streven naar zelfredzaamheid en energieonafhankelijk wonen en werken. Sunlogics helpt zijn klanten om dit te bereiken.

Ook geïnteresseerd in persoonlijk advies gericht over uw energieverbruik?

Contacteer-ons