Sunlogics: Logica in groene energie

Sunlogics, staat voor duidelijke informatie over groene energievormen. Daarom gaan we samen met u onderzoeken hoe u het beste met duurzame energie om kan gaan en welk vorm het meest geschikt is.

Het leveren van maatwerk staat bij ons centraal. Wij stellen u het optimale energieverbruik voor, na een uitgebreide analyse van uw situatie. Op basis van een vragenlijst en een persoonlijk gesprek bij u thuis analyseren wij uw woonsituatie, uw huidige en toekomstige verbruik, uw behoeften en verwachtingen. Geen algemene schattingen dus: u krijgt persoonlijk advies zodat u samen met ons kiest voor de beste installaties met het hoogste rendement.

Je krijgt bovendien een schematische overzicht, een tot in de puntjes uitgewerkt financieel plan waarin staat wat het kost en vooral wat het opbrengt en een state-of-the-art installatie aan een marktconforme prijs die bovendien het meest ecologisch, economisch en duurzaam is.

Met meer dan 20 jaar ervaring in elektriciteitswerken en 10 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie, waarborgen wij de beste kwaliteit op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en nog veel meer!

Doordat wij werken met de meest innovatieve producten op de markt, bieden wij een uitgebreide garantie van 10 tot 25 jaar .

Waarom kiezen voor Sunlogics?

Kwaliteit

 • Onze top kwalitatieve producten bieden de hoogste productgaranties, duurzaamheid en rendement.

 • Innovatie, maatwerk en het inspelen op de behoeften van de klant staan bij ons centraal. Wij bieden daarom de meest gedetailleerde en gepersonaliseerde offertes aan in uw regio.

Betrouwbaarheid en Service

 • Sunlogics heeft al meer dan 4000 zonne-energie installaties geplaatst in Limburg (België+ Nederland), Antwerpen en Brabant (Vlaams-Brabant en Noord-Brabant in Nederland).

 • De installaties worden gelegd door onze eigen ervaren en goed opgeleide installateurs.
 • We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie.
 • Wij zijn Rescert gecertificeerd: door Vlaamse en Nederlandse overheden erkend.

Prijs

 • U bespaart door ons maatwerk op uw energieverbruik.
 • De nodige berekeningen zijn uitgevoerd door onze experts.
 • Geen verrassingen in de toekomst. Wij bieden u de meest gedetailleerde en gepersonaliseerde offerte aan voor uw gezin zodat u alles over de kosten en rendement weet.

Als Lid en medeoprichter van de groep SolarPower Partners:

 • Hebben we samen meer dan 30.000 installaties geplaatst;
 • Delen we onze ervaringen zodat alle klanten een super service krijgen;
 • Worden onze klanten altijd geholpen, ook als een partner stopt;
 • Kopen wij de beste materialen rechtstreeks bij de fabrikanten;
 • Bieden wij een supersnelle na-service doordat we de fabrikanten direct kunnen contacteren;
 • Worden, door onze groepsaankoop, onze producten aan de beste prijzen geïnstalleerd.

Meer informatie over SolarPower Partners

Missie en visie van Sunlogics

Missie

Sunlogics streeft naar een schonere wereld. Dat willen we bereiken door elk huishouden in België energieneutraal te maken. Een ambitieuze uitdaging die we realiseren door mensen bewust te maken van hun energieverbruik en hen individueel advies te verstrekken. Sunlogics biedt groene alternatieven voor energieproductie. Zo verkleinen onze klanten hun ecologische voetafdruk en verminderen ze hun energiefactuur.

Visie

Sunlogics weet dat de energieprijzen alleen maar stijgen. Door de economische crisis zijn de overheidsmiddelen om te investeren in ecologische maatregelen beperkt. Daardoor verschuift het zwaartepunt naar de consument. Het gevolg? We moeten almaar meer betalen voor onze energie. De oplossing? Streven naar zelfredzaamheid en energieonafhankelijk wonen en werken. Sunlogics helpt zijn klanten om dit te bereiken.

Ook geïnteresseerd in persoonlijk advies gericht over uw energieverbruik?

Contacteer-ons